Kerstcadeautjes CEBEM

De Stichting Eljakim heeft in Brazalië in de dorpen Nazareno en Ibituruna een evangelische dagopvang voor kinderen. Om voor deze kinderen kerstcadeautjes te kopen wordt er een actie gehouden, die de stichting Imagine Zoë van harte ondersteunt.

De meesten weten, dat Herma dit voorjaar is overleden aan de gevolgen van corona. Dit is niet alleen voor Wouter, maar ook voor velen in Brazilië voor wie Herma veel heeft betekend, een groot gemis. Wouter is terug gegaan om het werk voort te zetten. Andere jaren werd er een sponsoractie opgezet. De opbrengst daarvan is steeds direct naar de kinderen in de beide CEBEM’s gegaan: in het voorjaar om een uitstapje voor alle kinderen te organiseren, in het najaar om alle kinderen een kerstcadeautje te kunnen geven. Wij kunnen ons hier in Nederland moeilijk voorstellen wat dat betekent voor deze kansarme kinderen.

Het is op dit moment door alle beperkingen nog steeds niet haalbaar om een diner te organiseren. Als u desondanks toch zou willen bijdragen aan dit mooie doel kunt u een bijdrage overmaken voor kerstcadeautjes voor de kinderen van CEBEM. Dit kan direct door op onderstaande knop te klikken.

U bijdrage zelf overmaken kan ook. Uw bijdrage is welkom op het banknummer NL22 ABNA 0833 6721 93 van de Stichting Imagine Zoë o.v.v. ‘Kerstcadeautjes CEBEM 2021